Деноносни облекла 4 части рамкирани мъниста Запалени флоп калъфки за вино, бира и коктейл, идеални за любител на вино, бар, празник, домакинство, парти, сватба и рожд?
New

Деноносни облекла 4 части рамкирани мъниста Запалени флоп калъфки за вино, бира и коктейл, идеални за любител на вино, бар, празник, домакинство, парти, сватба и рожден ден

BGN 9.44

Налично

Подхожда на повечето стъпки Проектиран така, че да пасва на повечето стъкла. Грижи и чисти : Само за ръчно измиване. Позволете на гостите си да различават стъклото си със стил с тези уникални и забавни прикрепени каботажници за стъпалото на чашата им! Плъзнете увеселителен парк върху подножието на чашата. Размер : 4 1/2 "L X 3 1/2" W. Материал : Изработени в цветни памучни памуци, богати ратани и изкуствени кожи . Стъкло не е включено. Тези уникални и забавни комплекти за напитки са чудесни за подаръци! Проектиран така, че да пасва на повечето стъкла. Персонализирайте вашия увеселителен парк! Просто плъзнете името на вашия гост или компания в рамката за перфектния маркер за място на сувенир за специално събитие.Фаукс кожен кабинет с вложка за рамка. Той ще пътува с вас, на край басейна, в пясъка на плажа и, разбира се, на вашата празнична парти маса.

Всичко за продукта

Клиентите също избират

Rosvola Tea Tigh
New
Rosvola Tea Tigh
Налично
BGN 3.00
оценки: