keusn многократна употреба водни топки водни играчки плажни топки абсорбиращи памучни топки памук памук бомби топки вода подскачащи топки басейн плаж партии благос?
New

keusn многократна употреба водни топки водни играчки плажни топки абсорбиращи памучни топки памук памук бомби топки вода подскачащи топки басейн плаж партии благосклонни на открито басейн с играчки

BGN 0.33

Налично

Участието в игри с топки на закрито и на открито е забавно! Може да се използва и за DIY за създаване на собствени трикотажни изделия! Пакетът включва : 10pc водна топка keusn за многократна употреба водни топки 10pcs водни играчки плажни топки абсорбиращи памучни топки памук памук бомби топки вода подскачащи топки басейн плаж партита благоприятства външен басейн с играчкиВодни топки за многократна употреба 10бр. Най -добрият подарък : Тези топки са изискани подаръци за всички възрасти. Тези плажни топки ще дадат на вас и вашите деца най -добрите спомени. Как да играете : Накиснете ги във вода и те се пълнят с вода като гъба. Използва се широко : Водните топки са подходящи за хора от всички възрасти и могат да се използват в много случаи, като плажа, плувен басейн , Воден парк и дом. Можете да играете с приятелите или семейството си. Те са меки и много лесни за хвърляне и не нараняват удара. Те могат да ги стиснат или да ги хвърлят един на друг. Тези топки са много безопасен и приятен начин да се бият с водни топки. И децата няма да бъдат наранени при игра.

Всичко за продукта

Клиентите също избират