Очилата за плуване на топкоби за деца, без изтичане на чаши за плуване срещу мъгла за деца, сини водоустойчиви UV защита за плуване Гогели с шапка за плуване + чанта з?
New

Очилата за плуване на топкоби за деца, без изтичане на чаши за плуване срещу мъгла за деца, сини водоустойчиви UV защита за плуване Гогели с шапка за плуване + чанта за плуване + нос клип + Резбова

BGN 6.59

Налично

За да се балансира налягането в средното ухо, то е с бутона на носа заедно Нашата капачка се простира широко, което улеснява да се подхлъзне и да остане удобно! Което също означава, че номоре мокра, заплетена коса, за да се изтрие след това! Плувателният пакет може да спести всички комплекти за лесно носене, костюм за 5-13 години деца. Маската за плуване може да се приспособи към всички размери глави за възрастни мъже жени младежко дете. Удобни очила за малки лица - лещите, каишките и парчетата от носа са проектирани около малки лица, за да придадат перфектното прилягане. Поради различния ефект на монитора и светлината, действителният цвят на елемента може да бъде малко по -различен от цвета, показан на снимките. Ние ви гарантираме : Премиум продукти, приятелски настроени и бързо обслужване на клиентите. Удобна плувна капачка - лесно, лесно! Предотвратява косата да се намокри - няма повече да се бори на край басейна, опитвайки се да монтира цялата си коса в шапката. Защита на очите - пълна UV защита и лечение против фаг Огледални обективи Защита За очите ви, очилата се вписват удобно около очните ви гнезда, без да се страхуват да запазите водата и хлора . Използва се само най -мекият силикон, за да се постави срещу младата им кожа, като целият очила е еднократно (без неудобни за копаене). Широка гледка - Хипоалергенно силиконово уплътнение за изтеглено за вода, 180 градуса най -широко виждане и ергономични лещи дават ясно и широко зрение Под водата, подходяща за тренировки на открито и фитнес плуване.Очилата на този продукт се използват за предпазване на водолази от удавяне, предпазване на очите от вода и виждат подводните очила. Моден дизайн - Многоцветните огледални лещи са оцветени и предпазват от ярката слънчева светлина. Меката силиконова каишка осигурява удобно усещане. В зависимост от това, информирайте : Моля, свържете се с нашето обслужване на клиентите, ако имате някакъв проблем с продукта в първия път, ще се опитаме да ви помогнем да го разрешим! Намалено налягане - Очилата за плуване на големи рамки могат ефективно да намалят налягането в близост до очите, особено над моста на носа.

Всичко за продукта

Клиентите също избират