Doubleyi Tealight притежател на свещи Декоративен прост стил Практически WA Burner Tealight Holder Home Ornament Gift
New

Doubleyi Tealight притежател на свещи Декоративен прост стил Практически WA Burner Tealight Holder Home Ornament Gift

BGN 7.78

Налично

Можете да използвате горелката за етерично масло, за да дифузирате аромати и аромат, да пречистите въздуха и да успокоите настроението
Той е направен от висококачествен железен и керамичен материал.
Този продукт е напълно подходящ за дома, домакинството, общежитието, офиса и др.
Пакетът включва :
1 х горелка за свещи восък Този продукт е напълно подходящ за дома, домакинството, общежитието, офиса и др. Може да се използва за дифузни аромати и аромат, пречистване на въздуха и успокояване на настроението. Лесен за използване, просто сложете лъжица вода и етерично масло в ястието и запалете малка свещ отдолу. Дължината на ястието е 10,3 см, а ширината е 2,3см. оборудван с геометричен шелф, нашата горелка за етерично масло може да се използва като декорация за хол или празнично парти. Подходящ за спалня, кухня, клуб, празнично парти и навсякъде, където трябва да разсеете фрагмента.Описание :
Класическият цвят и прост външен вид е силно съвместим с околната среда, което ще подчертае вашия домашен декор.)
Бележки :
Поради разликата в настройката на светлината и екрана, цветът на елемента може да бъде малко по -различен от снимките. Перфектен за различни видове случаи . Класическият цвят и прост външен вид е много съвместим С обкръжение, което ще подчертае вашия домашен декор. В допълнение, можете да го използвате и като празнични подаръци за вашите приятели или членове на семейството.

Всичко за продукта

Клиентите също избират