Инструмент за свързване на мост от неръждаема стомана на китара мост за лутиери
New

Инструмент за свързване на мост от неръждаема стомана на китара мост за лутиери

BGN 0.67

Налично

1 за и лесно привързаност . Гуитар Комплект за поддръжка : Продуктът е инструмент за замяна и инсталиране на китара, комплект за поддръжка на китари. ИЗПОЛЗВАНЕ НА ЦЕЛИ : Инструментите за ремонт на моста на китара са подходящи за различни видове мостове. Комплект за поддръжка на Guitar : Продуктът е инструмент за замяна и инсталиране на китара, комплект за поддръжка на китари.
Забележка : Светлината и различните дисплеи могат да причинят цвета на елемента на снимката малко по -различен от истинското нещо.
< BR /> Материал : Алуминиева сплав
Цвят : Сребърен
Съдържание на пакета :
1 x мост на китара скоба
Само горното съдържание на пакета, други продукти не са включени. Подобряване на гъвкавостта : Вътрешните слотове са дълги от 14 мм до 62 мм, което също подобрява гъвкавостта на скобата.Аси за инсталиране : С 2 резбови отвора за извънбордови отвори, инструментът е лесен за инсталиране и работа. Extra Cork Уплътнение : Допълнителното уплътнение за коркова и лесно закрепване. Разрешената грешка в измерването е +/- 1-3cm. Определящи цели : Инструментите за ремонт на скоби на китара са подходящи за различни видове мостове .Аси за инсталиране : С 2 резбови отвора за извънбордови отвори, инструментът е лесен за инсталиране и работа.

Всичко за продукта

Клиентите също избират