Прозрачни стикери на стикери на двойки не са ужасни водни водоустойчиви стикери за винил стикери за лаптоп телефон с аксесоар за каска за колата на колата на купат?
New

Прозрачни стикери на стикери на двойки не са ужасни водни водоустойчиви стикери за винил стикери за лаптоп телефон с аксесоар за каска за колата на колата на купата на вратата на вратата andver1f93092bl

BGN 1.63

Налично

Цена : Гордеем се с това, че предоставяме качествени продукти на справедливо и конкурентно ценообразуване Продукт : Има ли проблем с качеството на артикула, който е поръчал, липсва ви артикул или сте доставили грешен артикул? Ние ще заменим артикула безплатно при следващата ни доставка във вашия район или когато продуктът стане наличен. Варира в зависимост от размера на пощенската кутия.8 " - 3 " Декали на пощенската кутия : 6 "W до 7 " W с ширина. Можете да я използвате за украса на лаптопи, компютри, бутилки с вода, хидрофлан, бележници, тетрадки, списания, багаж, скейтбордове, сноуборди, велосипеди, коли и други. Приложение - Нарязано на оформяне и предварително маскирано с трансферна лента. Декали за кафе на кафе : 1,8 "до 3. По размера на халбата на бирата. Варира на площ за превозно средство и разположение. В зависимост от размера на халбата. LAPTOP DECALS : Препоръчителен размер 3 " - 6 "i Pad или таблет Телефонни етикети : Елементен размер 1. Стъкло в стъклото за вино : 1,8 "до 3. Варира в зависимост от размера на чашата.

Всичко за продукта

Клиентите също избират