Коледни торбички за подаръци, коледни чанти за добри губи, чанти за подаръци с дръжки, коледни чанти за лакомства, бонбони за чанти за празнични подаръци парти чант?
New

Коледни торбички за подаръци, коледни чанти за добри губи, чанти за подаръци с дръжки, коледни чанти за лакомства, бонбони за чанти за празнични подаръци парти чанти за подаръци партии подаръци за опаковане

BGN 1.00

Налично

Възхитителна и многократна употреба вариант за вашите призрачни тържества . Материал : Руно+полярно кадифе.Представяне на коледна чанта за подаръци на Jinmuzao Christmas Element, за да подобрите вашия празничен подарък!. Перфектен подарък за Хелоуин : Докато е предназначен за Коледа, тези универсални чанти могат да се използват и за лакомства и вкусотии за Хелоуин. Арктическа платлена тъкан : Изживейте мекотата и уютта на тъканта на арктическото руно, правейки тези чанти за подаръци още по -специални и идеални за зимните празници. Сценариите за използване са разнообразни : добавя радост Празнична атмосфера и украсява живота. Чантата за подаръци има достатъчно място, за да държи повече малки подаръци и подаръци от други, като карти за подаръци, бонбони, шоколадови барове и малки играчки. Използвайте тази чанта за подарък, за да подобрите вашата празнична атмосфера по време на Хелоуин, Коледа и Нова година. Чантата за подаръци има достатъчно място за настаняване на повече малки подаръци от други, като карти за подаръци, бонбони, шоколадови барове и малки играчки. Тези чанти не се ограничават до Коледа, ние също направихме перфектни чанти за подаръци за Хелоуин!. Съдържание на опаковки : Коледна чанта за подарък X1. Размер на продукта : 8x9inch/20. Основна информация. Изискана изработка и спретнато подсилено шевово осигуряване на издръжливостта на вашата чанта за подаръци .

Всичко за продукта

Клиентите също избират