Машина за производител на кнедли Двойна глава Автоматичен производител на кнедли с кнедли резачка лъжица от неръждаема стомана производител на кнедли на преса До?
New

Машина за производител на кнедли Двойна глава Автоматичен производител на кнедли с кнедли резачка лъжица от неръждаема стомана производител на кнедли на преса Домакин

BGN 2.33

Налично

И го натиснете, образувайки деликатно кнедли веднага [Лесен за използване] Идвайте с резачка за лъжица и кнедли с диаметър 3,3 инча/8,5 см, която отговаря на размерите на машините за производител на кнедли. Една проста преса може да образува деликатно кнедли на секунда. Ще се опитаме да ви покажем точния цвят. Включете устройството за отключване, поставете кожата на кнедли върху електрическия производител на кнедли и добавете законно месо. (Използвайте вода или яйчна течност). Възпроизвеждаща се и лесна за почистване, изплакнете брашното с вода. [Направете деликатно кнедли] Тази машина за производство на кнедли може да запечата добре кнедли и да го приспособи плътно да го направи кнедли без изтичане след приготвяне. [Лесен за използване] Идвайте с резачка за лъжица и кнедли с диаметър 3,3 инча/8,5 см, която отговаря на размерите на машините за производство на кнедли. Като кнедли, равиоли, гърнета, пастелни, пържени пайове и др. Тази машина за производство на кнедли е добър избор за вас. Лесен за работа, дори за начинаещи може да образува кнедли за кратко време. [Направете деликатно кнедли] Тази машина за производство на кнедли може да запечата добре кнедли и да го приспособи плътно, като го направи кнедли без изтичане след приготвяне. Просто изплакнете брашното с вода, не е лесно да скриете мръсотия. Ключен функция за почистване : Тази машина за производство на кнедли е лесна за почистване. Включете устройството за отключване, поставете кожата на кнедли върху електрическия производител на кнедли и добавете законно месо. [Материал на храната] Тази машина за производство на кнедли е изработена от първокласна пластмаса за храна и 304 материал от неръждаема стомана, който е силен и издръжлив. Ако ръбът на кнедли не е достатъчно стегнат, той е на разположение малко да намокри ръба на кожата на кожата. Родителите могат да правят кнедли с деца заедно и да се насладят на вкусните кнедли. Родителите могат да правят кнедли с деца заедно и да се насладят на вкусните кнедли. Ефективни, спестени времена и усилия. И го натиснете, образувайки деликатно кнедли веднага . [Широко приложение] Тази машина за производство на кнедли е подходяща за приготвяне на различни храни. Този пакет съдържа 1 машина за производство на кнедли, 1 резачка за кнедли и 1 лъжица за кнедли. Подходящ за готвене на сам, семейство, партита и пикници, кухня, готвене и т. (Използвайте вода или яйчна течност). Този пакет съдържа 1 машина за производство на кнедли, 1 резачка за кнедли и 1 лъжица за кнедли . Моля, позволете лека разлика на размерите поради ръчно измерване.Списък на части : 1 × Производител на кнедли Машина1 × Резачка за кневи 1 × Лъжица Описание : [Ефективно спестяване на време] Тази машина за производство на кнедли се предлага двойна глава да направи 2 кнедли едновременно.

Всичко за продукта

Клиентите също избират