Биографичен мемоар на покойния му кралско височество Фредерик, херцог на Йорк и Олбани: с множество анекдоти на кралското семейство и други лица с високо отличие о?
New

Биографичен мемоар на покойния му кралско височество Фредерик, херцог на Йорк и Олбани: с множество анекдоти на кралското семейство и други лица с високо отличие от Джон Уоткинс

BGN 0.33

Налично

Тъй като тази книга е препечатана от много стара книга, може да има някои липсващи или недостатъчни страници, но ние винаги се опитваме да направим книгата възможно най -пълна Сгъваемите, ако има такива, не са част от книгата. Илюстрации, индексът, ако има такъв, са включени в черно и бяло. Биографичен мемоар на покойния му кралско височество Фредерик, херцог на Йорк и Олбани : с множество анекдоти на кралското семейство и други лица с високо отличие / от Джон Уоткинс. Ако искате да поръчате определен обем или всички обеми, можете да се свържете с нас. Ако оригиналната книга е публикувана в множество тома, тогава това препечатване е само с един том, а не на целия набор. Това не е преиздаден или препечатване на OCR'd. Препечатано от 1827 г. Зашиване на свързване за по -дълъг живот, където блокът на книгата всъщност е пришит (Smythe пришит/секционен пришит) с нишка преди свързване, което води до по -траен тип свързване. Страници : 642 Език : Английско заглавие : Биографичен мемоар на покойното му кралско височество Фредерик, херцог на Йорк и Олбани : с множество анекдоти на кралското семейство и други лица с високо отличие / от Джон Уоткинс.

Всичко за продукта

Клиентите също избират